Overgang 2018

Een avond vol sfeer, plezier en een hoop nieuwe scoutsvrienden!
Na een zomer vol meer dan geslaagde kampen en mooie herinneringen blikken we reeds vooruit naar het nieuwe scoutsjaar. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we van start met onze OVERGANG op ZATERDAG 22 SEPTEMBER 2018.

Na het grote succes van vorig jaar kijken we er naar om jullie ook dit jaar te mogen ontvangen op onze barbecue. Deze gaat door aan de mammoet. Hierbij is IEDEREEN welkom: oudscouts, ouders, vriendjes, oma en opa en sympathisanten. De prijs bedraagt 15 euro per kind (-14) en 20 euro per volwassene. Hiervoor krijg je een heerlijke barbecue, live muziek, topbediening, een fantastische sfeer en vele nieuwe vrienden.

10u: Overgang @Brandwoeker
Dit zijn voor de leden die volgend jaar naar een andere tak overgaan, natuurlijk mag iedereen komen supporteren!

14:30u: Eerste vergadering @Mammoet
Voor de eerste keer doen we het dit jaar wat anders. In afwachting van de BBQ doen we in de namiddag al met de leden een eerste vergadering. We verwachten jullie met zoveel mogelijk, plezier verzekerd!

16:30u: Misviering + bekendmaking leiding

17:30u: Aperitief

18:30u: Start BBQ

Kortom, 1 groot feest dat u voor geen geld van de wereld mag missen. Inschrijven kan via betaling op rekeningnummer BE47 6528 3874 9180 met vermelding van naam en aantallen. Gelieve in te schrijven voor 17 september..