Groepsleiding

Een scoutsgroep is als een wild varend schip, met als kapitein de groepsleiding. Onze intentie als groepsleiding is om met onze scoutsgroep de juiste koers te houden. Met als belangrijkste gegeven kinderen en jongeren een toffe elke zaterdagnamiddag en leerrijke namiddag te bezorgen.

Maar er is meer dan alleen die zaterdagnamiddag. Wij zorgen er ook voor dat de weekends en kampen zorgvuldig gepland worden en leiden de grotere evenementen (oa: overgang, wafelbak…) in goede banen. We kunnen gelukkig rekenen op een goed gemotiveerde leidingsploeg die niet alleen op zaterdagnamiddag hun beste beentje voorzetten, maar ook helpen bij al deze evenementen en de goede sfeer erin houden ook bij minder leuke aspecten zoals het opkuisen achteraf! Er komt met andere woorden heel wat bij kijken.

Om dit allemaal tot een goed einde te brengen hebben we ervoor gekozen om in team te werken. We zorgen ervoor dat onze scoutswerking op een zo vlotte manier kan verlopen. Als u nog vragen of opmerkingen heeft kan u altijd bij ons terecht per mail of telefonisch.

Wij danken u alvast voor u vertrouwen

De groepsleiding

Julien Van den Storme 0470 58 09 11